Εταιρικό Προφίλ

Who we are

Ποιοι είμαστε

Η Omnisys Technologies Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1995 με κύριο στόχο της, την συνέπεια και την αξιοπιστία έναντι των απαιτήσεων των πελατών της. Με οικονομικές λύσεις στην μηχανοργάνωση του χώρου, στον πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και σε απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις εμπορικών εφαρμογών μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δίνει αξιόπιστες λύσεις στην καλύτερη οργάνωση ενός γραφείου, στην πλήρη επίπλωση του, σε πρόγραμμα εμπορικό-λογιστικό και έχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε χώρου εργασίας με απαράμιλλη αξιοπιστία και συνέπεια. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Multishop αφιερώνουμε ιδιαίτερο χρόνο και προσοχή στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας.

Our Mission

Ο σκοπός μας

Η άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλο το φάσμα της δραστηριοποίησής μας.

Δραστηριοποίηση

  • Φορ. Ταμειακές Μηχανές
  • Φωτοτυπικές Μηχανές
  • Είδη Γραφείου Αναλώσιμα
  • Μηχανές Γραφείου
  • Εμπορικές Εφαρμογές

Η εμπειρία μας

Με 21 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των φορ. Ταμειακών Μηχανών, των φωτοτυπικών μηχανημάτων και των μηχανών γραφείου έχουμε ως στόχο την συνέπεια και την αξιοπιστία έναντι των απαιτήσεων των πελατών μας.

Some Of Our Client

Μερικοί από τους συνεργάτες μας

Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας, σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της επιχείρησής σας. 

X