Νέα

Επισκευές Υπολογιστών

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ SERVICE ΣΤΗΝ OMNISYS ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟN ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP ΣΑΣ Στάδια Ελέγχου • Λεπτομερής έλεγχος του υπολογιστή σας για πιθανές βλάβες • Εντοπισμός πιθανής βλάβης στον υπολογιστή σας • Εκτίμηση κόστους επισκευής. Διεύθυνση: Στεφάνου Καζούλη 74, Ρόδος Τηλέφωνο: 2241033105

Απόσυρση Παλαιών Ταμειακών

Ενημερώνουμε την αξιότιμη πελατεία μας πως δημοσιεύθηκε η ΠΟΛ 1196/2017 που προβλέπει την σταδιακή απόσυρση παλαιών μοντέλων Ταμειακών Μηχανών που έλαβαν άδεια καταλληλότητας με βάση την ΑΥΟ Σ.1659/104/1988 (ΦΕΚ Β΄497) και ΑΥΟ ΠΟΛ.1314/1998 (ΦΕΚ Β΄1338). Καταλυτική ημερομηνία απόσυρσης 31/5/2018 Η εταιρεία μας πάντα δίπλα στην ανάγκες σας, με γνώμονα την οικονομική περίοδο που διανύουμε, προσφέρει σε ειδικά προνομιακές τιμές τα νέα της μοντέλα για την απόσυρση των φορολογικών σας ταμειακών! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε .

Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7 & Intel Core i7-7700Κ

Με τη βοήθεια της Gigabyte καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα Core i7 7700K, καθώς και μία σειρά από mobos από τη νέα οικογένεια προϊόντων της εταιρείας, την Aorus, για να τις δοκιμάσουμε στα PC Labs και να σας τις παρουσιάσουμε. Πρώτα όμως θα πρέπει να πούμε δυο λόγια για τη νέα στρατηγική της Intel και για τις βελτιώσεις που φέρνει –ή δεν φέρνει– η νέα πλατφόρμα. To έβδομο χτύπημα βάζει τέλος στη στρατηγική Tick Tock .

Τετραπύρηνος Lexmark CS725de

Πιο γρήγορη εκτύπωση, μεγαλύτεροι όγκοι εργασιών και μικρότερη συχνότητα σέρβις, που συνδυάζονται με το χαμηλό κόστος ανά σελίδα, στον ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και πλούσιο σε χαρακτηριστικά Lexmark CS725de. Τετραπύρηνη ισχύς Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,2 GHz, με μνήμη έως 3 GB, δίνει στον CS725 ένα ισχυρό σύστημα ελέγχου εκτύπωσης.

Καινούριο Φωτοαντιγραφικό Ricoh MP2014AD

(ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) Τύπος: Μαύρο και Άσπρο MFP Λειτουργικότητα: Εκτύπωση, αντιγραφή και έγχρωμο scan (standard) Τροφοδότης Εγγράφων: 50 σελίδες ARDF (standard) Διπλής Όψης: Αυτόματο Διπλής Όψης (standard) Είδος Χαρτιών: A5 έως A3 Είσοδος Χαρτιού: 350 σελίδες (standard) / 1,350 σελίδες (maximum) Βάρος Χαρτιού: 52 έως 105 gsm (συρτάρια), 52 έως 216 gsm (bypass) και 64 έως 105 gsm (duplex) Ταχύτητα Μηχανής: 20 A4 ppm Πρώτη Εκτύπωση: 10 δευτερόλεπτα Ανάλυση: 600 dpi (εκτύπωση, αντιγραφή και scan) Μνήμη: 256 MB RAM (standard και maximum) Γλώσσες Εκτύπωσης: GDI .

Νέος browser από την Microsoft με ελληνικό στοιχείο!

Το αστείο με τον internet explorer και τους άλλους browser πρέπει να ταρακούνησε την Microsoft καθώς φήμες λένε (όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός) ότι παράλληλα με τον Internet explorer στα αναμενόμενα windows 10 αναπτύσσει έναν νέο browser με την ονομασία Spartan. Ο spartan θα τρέχει με δυο μηχανές, την Chakra JavaScript αλλά και τη Trident με το UI με απλά λόγια να «θυμίζει» αρκετά Chrome και Firefox. Όσον αφορά τον IE, η Microsoft .

Νέες gaming οθόνες από την Dell

H Dell παρουσίασε τις οθόνες S2417DG και SE2717H με gaming προσανατολισμό και τεχνολογίες G-Sync και Freesync.  Οι νέες gaming οθόνες της Dell υποστηρίζουν τις νέες τεχνολογίες ανανέωσης εικόνας της NVIDIA και της AMD. To μοντέλο Dell S2417DG έχει διαγώνιο 23.8 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 165 Hz με χρόνο απόκρισης 1 ms, φωτεινότητα 350 cd/m² και λόγο αντίθεσης 1000:1, 124 ppi και 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Υποστηρίζει τεχνολογία G-Sync και ULMB. Το μοντέλο Dell SE2717H έχει .

Athens Science Festival: Η Cosmote στο φεστιβάλ επιστήμης, καινοτομίας και τεχνολογίας

Με βασικούς άξονες την τεχνολογία και την καινοτομία, πραγματοποιείται και φέτος, με τη στήριξη της COSMOTE, τοAthens Science Festival, με θέμα«Εξελισσόμαστε με την επιστήμη», από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Για έξι ημέρες, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια. Το Μουσείο .

Πώς θα αξιοποιήσετε το smartphone σας για επιστημονικούς σκοπούς

Ονομάζεται Science Journal και αναπτύχθηκε από την Google με σκοπό να δώσει σε μαθητές άνω των 10 ετών τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τους αισθητήρες των smartphone για να διεξάγουν διάφορα πειράματα. Εκτός από τους αισθητήρες του τηλεφώνου, μπορούν να συνδεθούν περισσότεροι για τις ανάγκες των πειραμάτων και η Google σκοπεύει να τους διαθέσει υπό μορφή εκπαιδευτικών πακέτων -ήδη υπάρχουν κάποια στον κατάλογό της. Η εφαρμογή απαιτεί συσκευή με Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Στη .
X